Slavio srpskoligaš sa Istoka

Petar 15. август 16:51
Srpskoligaš sa Istoka slavio je na Graskom stadionu sa novim članom Srpskemlige Zapad golom postignutim u sami sumrak utakmice. Strelac je bio, ovoga puta rezervista, Perčević koji dobro propratio prodor Majdevca i njegovu upotrebljivu loptu smestio iza leđa mladog vratara Spasojevića. U prvom poluvremenu ekipe su nastupiule u sastavima koji će biti kosturi tima u prvenstvenioj sezoni koja počinje za pet dana.

Dalje

Županjac evro golom matirao Napredak

Petar 15. август 16:49
Početak je bio u znaku kruševačkog prvoligaša čiji su igrači gotovo trećinu prvog poluvremena proveli na Sloginom delu terena. Ataci nisu krunisani pogotkom ali su zatio domaćini već u prvom napadu uspeli da postignu gol. Brza akcija tekla je po desnoj strani preko Marušića koji je uputio oštar centaršut u srce šesnaesterca. U gužvi loptu je nespretno zahvatio Milosavljević i pogodio svoju mrežu.

Dalje

Zlatni golovi Zlatoja Pavlovića

Petar 15. август 16:48
Fudbaleri Sloge su odigrali i četvtrtzi meč u okviru priprema za narednu srpskoligašku sezonu. Ovoga puta protivnik je bila ekipa Karađorđa novog člana Moravske zone. Gosti iz Ribnice su u prvih trinaest minuta imali tri prilikna da zatresu mrežu Sloge. Marković je sva tri puta bio neprecizan. Mreže su mirovale u prvom poluvremenu ali su gledaoci u nastavku videli čak četiri pogotka.

Dalje

Zonaš namučio bivšeg prvoligaša

Petar 15. август 16:46
Kraljevački zonaš Metalac pružio je dostojan otpor i u većem delu susreta bio ravnopravan rival dojučerašnjem prvoligašu. Fudbaleri Sloge nisu tokom meča uspeli da realizuju nijednu povoljnu priliku za pogodak pre svega zahvaljujući odličnom vrataru Košaninu koji je na maestralan način reagovao u dva - tri navrata nakon udaraca Marušića i Grkajca. Fudbaleri Sloge su, čini se, ušli u ovaj meč prilično opušteni jer su "metalci" nekoliko dana ranije deklasirani od takođe zonaša Karađorđa sa sedam pogodaka razlike. To im se umalo nije osvetilo u samom finišu meča kada su gosti imali idealnu šansu da dobru igru overe pobedom.

Dalje

Teniser predsednik, golman kontrolor

Petar 15. август 16:45
U sali gradske Skupštine u Kraljevu najzad je zasedao i najviši organ FK Sloga. Posle odlaganja od pre desetak dana, kada nije bilo kvoruma, ovoga puta Skupština kluba je održana sa nešto više od polovine prisutnih članova pa su najzad i donete odluke, odnosno promene koje su danima najavljivane.

Dalje